Färsk videopresentation av Volati

Jag har precis kollat på en purfärsk videopresentation av Volati med dess VD Mårten Andersson. Detta är en i raden av liknande videopresentationer jag sett med Mårten och jag gillar honom, han verkar väldigt duktig.
Att jag gillar Volati är ingen nyhet och jag gillar ju inte bolaget mindre efter senaste rapporten och den här presentationen. Det tuffar på och de fortsätter prestera bra.
Checka in presentationen i länken: https://wonderland.videosync.fi/2016-09-01-volati

I dagsläget är bara Volatis preferensaktie noterad men en notering av stamaktien är förestående. På en extra bolagsstämma den 15/9 skall man besluta i en rad ämnen för att kunna notera stamaktien.
Läs mer om Volati hos Avanza.

Disclaimer: Jag äger Volati preferens.

2 kommentarer:

 1. Hej! Tänkte höra om du hade en åsikt om preferensaktier borde förvaras i traditionellt Aktie & Fondkonto eller i ett ISK? Finns det andra faktorer än skatten som kanske inte är lika uppenbara? Vad är din åsikt!

  MVH Alex

  SvaraRadera
 2. Hej Petrusko ! Såg att Volati har gjort en omvänd split på sina preffar, 1:5. Vad händer med inlösenkurserna? Multipliceras dessa med 5 rätt av? Eller blir inlösenkurserna något annat, efter den omvända spliten, som styrelsen bestämmer?

  Ha en bra dag

  //Krusse

  SvaraRadera

Rejäl utdelningshöjning i Xact Sverige

Den börshandlade indexfonden Xact Sverige har precis informerat om årets utdelning och det blir en rejäl höjning mot föregående år då den...