tisdag, juni 12, 2018

Suverän app för att lyssna på poddar


Jag fick en fråga här på bloggen om en bra app för att lyssna på poddar. Bland annat efterfrågades möjligheten att ladda ned avsnitten så man kan göra det när man har wifi för att inte dra data när man är on the go. Jag vände mig till twitter där jag fick stor och jättebra respons. Utav de som har iPhone var det flera som stämde in i att den inbyggda med namn "Podcast" funkar bra.

För mig och övriga med Android föll väldigt många röster på appen Acast. Jag har testat den det senaste dygnet och den är verkligen toppen. Man kan ladda ned avsnitten på förhand och man kan enkelt prenumerera på sina favoritpoddar och även få en notis när ett nytt avsnitt finns tillgängligt. Jag har lagt till de flesta poddar jag lyssnar på men av någon anledning hittar jag inte podden Wealthtrack som jag lyssnar på. Blir inte klok på vad det är som gör det men hoppas att det är en engångsföreteelse och att alla era favoritpoddar finns där.

Acast heter den alltså och den är precis så bra som folk på twitter sade.
Jag är tacksam för all input jag fått kring detta och hoppas att ni är många som har nytta av det här app-tipset.

3 kommentarer:

 1. För Android: rekommenderar AntennaPod. Enkel och effektiv. Och jag har testat många.

  SvaraRadera
 2. Overcast tycker jag är den ultimata podspelaren
  Du kan lägga upp favoritlistor med specifika poddar, tex en pod med krin, en lista med analyser osv.
  Så fort det kommer en ny pod läggs den i rätt kategori / lista vilket gör det lätt att hitta det man vill
  Mycket enkel att sortera om poddar om man vill lyssna på tex tre avsnitt på raken av en pod och sedan i historisk ordning på resten


  Ta en koll på den för den har mycket mer och bättre funktioner anser jag

  SvaraRadera
 3. Själv använder jag podcast addict. Tröttnade lite på Acast när det var flera poddar jag inte hittade (Det var ett tag sedan och jag minns inte vilka poddar det var.)

  SvaraRadera