söndag, juni 11, 2017

Becoming Warren Buffett

Visste du om att det finns en dokumentär om Warren Buffett och att den är relativt ny?
I januari 2017 släpptes den och den är på 1h 30 min ungefär. Det är inte en sådan där dokumentär om en person som knappt ens deltar själv utan här är Buffett i egen hög person huvudkaraktär och delaktig.
Jag har sett dokumentären flera gånger sedan den kom ut och jag tycker den är riktigt bra. Vissa avgudar Buffett och det är nog inte riktigt där jag är men jag känner starkt för honom och hans lära. Buffett är en otroligt fascinerande person och jag blir alldeles varm inombords när jag ser den här dokumentären.
Oavsett vad du tycker och tänker om Buffett kan den här dokumentären vara något att se. Välplanerat och intensivt eller av ren slentrian när du gör något annat samtidigt. Jag har sett den på alla möjliga sätt och vis. Ofta sitter jag på dagarna i TV-soffan och kollar börs, bloggar osv och jag har vid några tillfällen haft på den här dokumentären på TVn samtidigt. Jag har tittat på den medan jag nattar barn. Likväl som att se TV-serien Vänner för tusende gången tittar jag gärna den här dokumentären. Kanske inte lika roligt men desto mer intressant och givande.

Nedan är dokumentären i sin fulla längd på Youtube:

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset, den ska bli kul att kolla på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du gillar den =)

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Jag såg den när den kom ut. Jag tycker det är lite kul att det verkar som han nästan alltid har en Coca Cola-burk i handen eller bredvid sig när han är framför en kamera. Jag kollade lite snabbt på årstämman för berkshire och det var samma sak där. Berkshire har ju ett stort innehav av Coca Cola-aktier men undrar hur mycket det påverkar försäljningen. Är kanske bara en kul grej för honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han dricker minst en Coca Cola om dagen men sen är det lite av en grej för honom att synas med den där Colaburken. Föreläsningar, årsmöten osv dricker han Coke. Jag hade gjort likadant. Det är affärssinne.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Jo, nog är den roligare än Vänner :-).

  SvaraRadera