Läs Affärsvärlden idag

 Idag kör Affärsvärlden någon sorts reklamkampanj och har stängt av sin "betalvägg" på sajten. Passa på att gå in och läs. Enligt en annons ifrån dem på X (twitter) skall alla artiklar osv vara tillgängliga idag.


https://www.affarsvarlden.se/


(jag fick annonsen i mitt twitterflöde idag den 28/5)

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Som ensamt (?) Lundinfan på dessa utdelningsbloggar blev jag extra glad att av se en artikel om dem, dagen till ära.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Ooh det lät intressant. Den skall jag checka in.

   Mvh petrusko

   Radera
  2. Hej!Jag är också ett Lundinfan även om jag för tillfället har sålt alla mina aktier och väntar på att köpa in mig i Lundin igen när jag har pengar på mina konton igen från något av mina utdelande innehav.Givetvis så har jag väldigt mycket av mitt kapital i utdelande basinnehav men jag kompletterar mina utdelningsinnehav med andra innehav utan utdelning för det ena värdepappret behöver inte utesluta det andra värdepappret i mina strategier.Med ett stadigt och ständigt flöde av nya pengar via utdelningar till mina konton så kan jag köpa aktier i t.ex Lundin eller i SAAB som är mitt största enskild innehav i en aktie som jag inte äger på grund av att utdelningen är tillräckligt hög i procent för att den skulle platsa in i min utdelningsportfölj.Mvh Peter Jansson

   Radera
  3. Hej igen,
   Nu har jag läst artikeln och den var bra. Jag har läst lite då och då om Lundinsfären de senaste 25-30 åren och det är intressant att följa. Noterade att deras pressgubbe heter Robert Eriksson och undrar om inte det är samma namn jag sett i alla år från sfären. För cirka 25 år sedan var jag på en bolagspresentation av Tanganyika Oil och vill minnas att det var den där Robert som stod för den.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Bra tips.

  Läste omgående och med stort intresse artikeln om Bolidens vd Mikael Staffas ambition att besöka alla världens länder innan pensionen.

  Intressant och inspirerande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hello,
   Jag läste den där också och visst var den intressant. Vilken resa han gör med sitt samlande av världens alla länder.

   Mvh petrusko

   Radera

Jag har köpt mer storbank

  För en tid sedan skrev jag om min banktrippel och att jag utvärderat mitt ägande i sektorn. Jag kom fram till att om något såg det snarare...