Kort video om fastighetssektorn och några bolag

 

Här är en färsk video från Swedbank om fastighetssektorn generellt och några bolag specifikt. De pratar om de olika inriktningarna i fastighetssektorn och utsikterna för dem. Tex kontor och bostäder.

Cirka 5 minuter lång. Jag uppskattade videon och hoppas att du gör det också.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag tycker att det vi sett i fastighetssektorn är ett bevis på att det inte alltid är värt att hoppa från en tuva till en annan. Precis efter pandemin var det många andra sektorer som drog iväg men just fastigheter hade svårt att få luft under vingarna.

  Det många gjorde där var att man sålde fastigheter för att hänga med det som var på väg uppåt. Oftast hinner man ändå inte med rörelser likt dessa så det bästa är nog att hålla sig till sin branschspridning och köpa mer i den sektorn som för tillfället lider lite extra hårt (med vissa undantag givetvis).

  Tack att du delade denna!

  //KTM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena KTM,
   Ja som jag brukar säga så går ju ingen resa sprikrätt upp utan det är lite ups and downs på färden. Man behöver ta sämre perioder ibland för att nå fram till målet som i slutändan är god prestanda.

   Ha det gott

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Tack Petrusko för att Du delar med Dig. Jag uppskattade också videon.

  Trevlig Helg

  //Krusse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Krusse,
   Kul att du gillade den. Ha en riktigt go helg.

   Mvh petrusko

   Radera

Aktiespararna Direktavkastning B (betalar utdelning)

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Det här är en rackarns bra fond som presterat bättre avkastning än storbolagsindex und...