Fondsnack med petrusko - Fondpodden avsnitt nr 17


I den här veckans avsnitt blir det snack om riskspridning, tillväxtmarknader och petruskos topp 5 fondlista.
Apropå riskspridning pratar jag lite om Johnson & Johnson som backade kraftigt på börsen i fredags.

6 kommentarer:

 1. Det var tråkigt att du skall sluta podda. Har varit intressant och lärorikt. Men hoppas att den lökiga signaturen kvarstår :)

  God Jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Slutajobbavid55,
   Tack för din kommentar och goa feedback. Den lökiga signaturen är ju för härligt lökig alltså. =)

   God jul

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Tjena Petrusko! Grymt synd att du slutar leda Fondpodden. Fråga: Du gillar ju Skandia Sverige Exponering. Hur ser du på deras andra variant, Nordamerika Exponering?

  Mvh,

  Tobias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tobias,
   Tack för din kommentar. Jag hade inte tittat på Skandia Nordamerika Exponering tidigare men spanade in den snabbt nu och den ser klart sund ut.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Hej Petrusko!
  Bra avsnitt och trist att du ska sluta podda! Hoppas att någon tar över efter dig och fortsätter med podden.
  Tänkte bara göra dig uppmärksam på att SEB Sverige Indexfond verkar ha fått sänkt avgift till 0,25% och en totalavgift på 0,27%. Det verkar ha skett nu i december enligt fondens infobroschyr och inte fått genomslag på Avanza än där det mystiskt står total avgift 0,27% men förvaltningsavgift 0,40%.
  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym,
   Tack för din kommentar och feedback. Ja, jag såg ändringen av SEBs fond och siktar på att skriva om den här snart. Jag har gjort Avanza uppmärksamma på att de uppger avgiften knasigt på den men det tar sin tid att rätta till för de förlitar sig på uppgifter från Morningstar som i sin tur tar uppgifterna från SEB. Skall väl felsökas ett par vändor här och var innan det rättas till =)

   Mvh petrusko

   Radera

Ett knippe preffar

Jag förvaltar min portfölj med målsättning att den skall generera att kassaflöde till mig att leva på. Jag lever på utdelningar och en de...