Gratis analyser och info från Swedbank

Just nu kör Swedbank någon sorts aktivitet för att visa upp sig antar jag. De erbjuder fri tillgång till deras analyser och info om aktier mm på sin annars låsta sajt. Jag har testat och det är bra info och jag kom in utan att behöva registrera mig eller liknande.

Länk: https://www.swedbank-aktiellt.se/2018/maj/aktiellt_oppnar_portarna_for_alla.csp


4 kommentarer:

 1. Har detta något värde i jämförelse med alla andra analyser? Frågar för att jag helt enkelt inte vet. Eller är det mer ett nyhetsbrev som du betalar för?

  Menar att bolagsanalyser finns det väl gott om gratis? O forskningen visar väl hur svårt det är att pricka rätt. Lägg där till Swedbanks avgifter så känner jag inget jätteförtroende.

  Vad tycker du?

  Hälsningar
  Andreas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas,
   Det är gratis just nu och du kan enkelt gå in själv och läsa. Antingen finner du värde i det eller ej.
   Jag är tacksam för den info jag nu tagit del av gratis hos Swedbank.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Tack! Analyser kan man inte få för många av. Jag har bara någon krona på ett konto i Swedbank samt en liten skärva tjänstepension. Det räcker tydligen inte för att komma åt tjänsten efter fria perioden. Synd. Kikade på vad det skulle kosta att ha en ISK hos dem, inte så billigt då de har ett minimicourtage som är "hiskeligt" för oss som köper ett litet antal aktier i flera bolag varje månad, 99 kr. Men det går kanske att öppna ett ISK-konto och strunta i att göra affärer? Hmm, lyckas inte få in bilden på kostnaderna (jag har fotat) här på din sida Petrusko. Skulle kunna lägga upp den på min sida och hänvisa till ditt inlägg, om det känns ok.

  Mvh EDS


  SvaraRadera

Jag har köpt mer storbank

  För en tid sedan skrev jag om min banktrippel och att jag utvärderat mitt ägande i sektorn. Jag kom fram till att om något såg det snarare...