Så här kan alla svenskar bli miljonärer. Sponsrat av Storytel

Boken av Per H Börjesson, ofta kallad Sveriges Warren Buffett. Jag har läst den för längesedan i pappersform och tänkte friska upp mitt minne av den genom att lyssna på den som ljudbok. Ja, tjena... antingen har jag blivit otroligt glömsk och kom inte alls ihåg eller så blev den mer kraftfull som ljudbok. Jag har märkt att jag har lättare att ta till mig böcker nu när jag lyssnar på dem, det fastnar bättre i minnet och jag hänger med bättre. Anyhow den här boken, den borde vara obligatorisk för alla. Det är otroligt bra råd, åsikter och information i den här boken. Ju yngre man är när man läser den desto bättre men det är en bok för alla åldrar.

Börjessons åsikter går att likna vid en blandning av superinvesterarna Warren Buffett och Peter Lynch och det är inte alls förvånande att bolaget Spiltan som Börjesson är VD på presterat riktigt bra avkastning. Den som följer råden i den här boken kommer sannolikt lyckas mycket väl med sitt spar på börsen. Namnet på boken är ett korrekt påstående givet att man följer Börjessons tips och råd.

Man får bra tips hur man skall spara i aktier och fonder, dessutom får man många tips om vad man skall undvika. Har du inte läst den här boken så bara måste du göra det. Jag använder Jedi mind tricks för att befalla dig att läsa den... This is the book you are looking for!

Boken lyssnade jag på via Storytel som sponsrar det här inlägget. Via den här länken får du en bra deal med Storytel fritt i 30 dagar och kan komma igång och lyssna direkt.

5 kommentarer:

 1. Riktigt bra bok och tycker om det Storytel har att erbjuda.
  Gjorde min egna recension som kanske någon kan vara intresserad av att läsa:
  http://www.kronantillmiljonen.se/uncategorized/sa-kan-alla-svenskar-bli-miljonarer/

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja var väldigt längesedan jag läste denna, men tyckte då att den var bra och enkel bok.
  Lite förvånad faktiskt att du petru har så stor behållning av så här enkel bok.
  Kan tipsa om att grundessensen finns som små Youtube klipp med Per H själv.
  Med vänlig hälsning JFG

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej JFG,
   Tack för tipset, jag skall checka in Per H på Youtube vid tillfälle.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Konstigt jag har precis lyssnat på boken och tycker precis tvärtom. Han slänger sig med siffror som passar hans syfte utan större relevans från historiskt korrekta siffror. Han verkar tror att boken richest man in Babylon är en sann historia och inte en fabel. Självklart finns det poänger men jag tycker generellt att boken inte är värd de timmar det tar att lyssna på den. Inte ens när jag lyssnar i 1,5 gånger hastigheten (förvånande vad hjärnan kan tränas till att ta in).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena.
   1,5 gånger hastigheten låter intressant. Har hört flera nämna att de mixtrar med högre fart. Jag har ännu inte testat det men det är nog något för mig att pröva. Då kan man konsumera än fler böcker =)

   Mvh petrusko

   Radera

Håll koll på fondförvaltarna

  Jag har vid några tidigare tillfällen tipsat om att hålla koll på duktiga fondförvaltare. Hitta inspiration bland deras innehav, läs nyhet...