Investor kapitalmarknadsdag

Inlägget innehåller affiliatelänkar.
Häromdagen hade Investor kapitalmarknadsdag och det hela filmades och ligger på deras websida med tillhörande presentationer. Nästan 5 timmar är videon och jag tycker det var mycket väl spenderad tid. Jag har fått ansikte på ledare i flera av koncernbolagen och jag har fått en jättebra presentation av koncernen i grova penseldrag.
Jag kollade på videon i omgångar då jag höll på somna igår kväll men huvuddelen castade jag trådlöst till min TV via Google Chromecast. Har du inte en sådan pryl kan jag varmt rekommendera den. Den kostar några hundringar och ger dig möjlighet att fjonga över bild och ljud till din TV från mobil, surfplatta, dator och det är jätteenkelt!
Länk till presentationen på Investors sajt.

Allra mest intressant var det att höra mer om BraunAbility, Permobil och Mölnlycke alla tre onoterade innehav och på olika vis verksamma i vårdsektorn. Otroligt fina bolag med bra prestanda och fantastiska produkter/verksamhet. Permobil gör avancerade rullstolar, BraunAbility gör handikappanpassning till fordon och Mölnlycke gör förbrukningsartiklar som används inom vården.

Investor har mycket fina innehav i sin noterade del men den onoterade biten är väldigt nice den med. Lite mer anonym kan man säga för det är ju enkelt att komma ihåg Atlas Copco och ABB men någon liten onoterad handikappanpassare minns man kanske inte och det är ju inte genomlyst på samma sätt som noterade bolag.
Jag äger Investor och tycker det är en suverän bas i portföljen. Något att satsa stort på och komplettera med andra innehav. Förhoppningen är att Investor i framtiden är mitt största innehav, jag fortsätter köpa månad in och ut. Länk till Investor hos Avanza (affiliatelänk).

1 kommentar:

 1. Hej Petrusko,
  Kul jag har tänkt likadant, la Investor som grund i portföljen ca 12% för något år sedan. Det känns som det var ett klok beslut både för direktavkastning och risk synpunkt. Dom är där förmodligen kvar i portföljen om 10 år också.
  Tack för länken, den skall avnjutas på TV´n :-)

  Med vänlig hälsning
  /Rille

  SvaraRadera

Cibus förvärvar 6 livsmedelsfastigheter

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Idag meddelade fastighetsbolaget Cibus att de förvärvar 6 stycken fastigheter ifrån kr...