måndag, februari 13, 2017

Använd twitter om du är börsintresserad

Jag har sagt det förut så för vissa är det upprepning men om du inte använder twitter till att följa börshändelser så bara måste du kolla in det.
Man kan använda det på mobilen eller i datorn precis som Facebook eller Instagram. Det går fort och enkelt att skaffa ett konto. Man kan vara helt anonym om man vill och man behöver inte skriva något utan kan använda det för att följa börshändelser.

På twitter finns jättemånga duktiga i börsvärlden. Twittrare som är snabba att sprida relevant bolagsinfo från pressmeddelanden.
Det finns gott om företagsledare och storägare som man kan följa.
Man kan följa företag, banker, analytiker mfl.
Det finns väldigt många duktiga finanstwittrare, personer som skriver om börs i huvudsak och gör det bra.

Twitter fungerar alltså så att man skapar enkelt ett konto och sedan väljer man vilka man vill följa. Det man sedan ser är bara det som skrivits av de man själv valt att följa. Väljer du tex bara finansrelaterade twittrare är chansen mycket liten att ditt flöde fylls av gulliga katter. Du kommer få bra och relevant börsinfo det är vad du kommer få.

Klicka på länken och följ mig på twitter: https://twitter.com/therealpetrusko

Om du inte har twitter kan du enkelt skaffa det via länken ovan, den tar dig till twitters hemsida. Vill man använda twitter via en app kan man göra det i sin Apple eller Android-enhet.

5 kommentarer:

 1. Hej Petrusko,
  Vill du namnge några som är värda att följa? Helst inte någon med egenintresse att hype:a olika aktier, utan med objektiva analyser eller liknande på bolag?
  Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Här kommer en då om det är analyser du söker. @Lundaluppen skriver en del analyser då och då. Jag följer honom och tycker han är duktig.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Hej!
  Fint att du trycker på detta. Har lärt mig enormt mycket via twitter och tycker om att läsa dina tweets om allt möjligt. Är som lättsammare läsning då det inte är så mycket text också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Ja att tweets är begränsade till 140 tecken tycker jag är nice. Behöver man mer utrymme än så länkar men till en websida och läsaren väljer om de vill klicka dit och läsa mer.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Men varför finns det inte en allmänt vedertagen börs-hashtag? Jag skulle gärna skumma av #börs eller #aktier några gånger om dagen om de bara användes. Styr upp detta, Petrusko!

  SvaraRadera