Skanska tar en feting i Los Angeles

Skanska har tagit hem en stor och fin order i USA på $134 miljoner eller cirka 1,2 miljarder svenska kronor. Det är via ett samarbete med ett par andra aktörer man tar hem ordern men Skanska står för lejonparten av totala ordern om $191 miljoner. Checka in bilden på den vackra bron, år 2020 skall den vara redo för biltrafik och har du gott minne lär du tänka på Skanska varje gång tu ser den i filmer och TV-serier i framtiden.

Det här är Skanska USA:

"Skanska USA är ett ledande företag inom byggande och projektutveckling i USA. Skanska USA utgörs av fyra affärsenheter: Skanska USA Building specialiserat inom husbyggnad för företag; Skanska USA Civil inriktat på infrastrukturbyggande; Skanska Infrastructure Development som utvecklar projekt inom offentlig-privat-samverkan samt Skanska USA Commercial Development som utvecklar kommersiella fastigheter i utvalda städer. Skanska USA är baserat i New York och har totalt mer än 10 000 medarbetare. 2015 uppgick intäkterna i USA till cirka 54,5 miljarder kronor."

Jag äger Skanska direkt samt via Industrivärden där Skanska utgör cirka 7 procent av portföljen.
Länk till Skanska hos Avanza (Adlink).

Annons:
The Single Best Investment creating wealth with dividend growth. Boken av Lowell Miller som av flera lyfts fram som en av de bästa om att spara i aktier och utdelningsaktier specifikt. Läs hur du hittar de bästa utdelningsaktierna och hur du bygger en pengamaskin.

2 kommentarer:

 1. Hej jag läser dagligen din blogg , tänkte bara säga att det vore bättre förrut med litet reklam,mvh jonas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Tack för din kommentar och för att du läser min blogg. Jag testade en tid med annat upplägg med banners men intäkterna blev inte enligt plan. Nu har jag ett annat där det ibland kommer bli en jättereklam som man måste scrolla ned för att bli av med. Förhoppningsvis blir intäkterna hyggliga men det får ju vara någon sorts sans och balans i det hela. Jag uppskattar feedback likt denna.
   Det är inga stora intäkter på bloggen men jag behöver dem för att gå runt. Mina utdelningar är inte tillräckliga ännu =)

   Mvh petrusko

   Radera

Jag äger Hufvudstaden

Länge har jag suktat efter att äga Hufvudstaden, fastighetsbolaget med de bästa fastigheterna i Sverige. De äger inte så många kåkar man ...