Avanza Forum

Idag går Avanza Forum av stapeln och du kan följa det live här på min blogg. Det börjar klockan 16.00 och håller på till 21.00. Klicka bara på play i spelaren nedanför vid 16-tiden och därefter.



Det här är ett jättebra och intressant Event som Avanza kört i flera år. De har riktigt vassa gäster och  relevanta diskussioner. Det skall bli intressant att lyssna till Fredrik Reinfeldt samt panelen om tillväxtländer men höjdpunkten blir diskussionen kring Europa vs USA och Anders Haskel.

7 kommentarer:

  1. Nordnet live var sjukt mycket bättre!

    SvaraRadera
  2. En massa politiker vill man helst slippa se oavsett partifärg.

    SvaraRadera
  3. Instämmer anon, gårdagens man Reinfeldt har gjort sitt och eftervärldens dom kommer i sinom tid.

    Nu har han inget att tillföra, det kändes som ett val Avanza gjort det valet med huvudet under armen.

    Hoppas på någon intressant person nästa gång.

    SvaraRadera
  4. Jag hade höga förväntningar på Fredrik Reinfeldt och tyckte det skulle bli intressant att lyssna till. Det var beige.

    Politikerna som var där var ganska intetsägande och beiga. Politikersvar och oinsatta/ointresserade av aktiespar.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
  5. Jag hade tänkt gå men avstod när jag såg att Reinfeldt skulle vara med. Hur tänkte Avanza där? De tror väl att han är populär och drar folk. Vet många som bara känner obehag inför honom...

    SvaraRadera
  6. Huvudet på spiken. Nu kunde jag inte ta mig dit, men hade nog även jag avstått om jag kunnat.

    Avanza förefaller ha alltför välgödda fickor när de kasta bort pengarna på avdankade politiker. Det blir allt intressantare att se vad tex DeGiro kan komma med, ffa om de får igång ISK.

    Det borde gå att få ner courtagen och ffa den extrama spreaden vid automatväxling. Är det förresten någon som förhandlat ner denna?

    SvaraRadera
  7. Ja, degiro kan våra intressant om de får igång ISK. Men ISK är ju under attack av SACO (!) och LO. Läs Cornucopias blogginlägg om detta!

    SvaraRadera

Banktrippeln har rapporterat Q1

  Nu har de tre svenska storbankerna lämnat rapport för det första kvartalet 2024. Efter en rad räntehöjningar och ett mer normalt ränteläge...