Blogga, Twitter och Börssnack

Sedan 1999 har jag varit mer eller mindre aktiv på Börssnack på www.di.se. Jag har skrivit och diskuterat och haft trevligt samtidigt som jag lärt mig mycket nytt. På senare år har jag dock känt mindre och mindre tillfredsställelse från forumet. Det har inte varit lika underhållande av olika anledningar jag inte behöver gå in närmre på här.
För ett antal månader sedan skaffade jag Twitter för att se om jag kunde åter finna det stora nöjet i att läsa, skriva, diskutera, svara på aktierelaterade ämnen. Det dröjde inte länge innan jag var fångad av Twitter. Många bra skribenter huserar där och jag kan själv välja vilka jag vill följa. Man har även fördelen att Twitter är globalt och man kan följa sina favoriter i tex USA också.

Jag gillar Twitter och tycker det är toppenkul att följa börsen/aktierelaterat den vägen. Ganska strax efter jag skaffade Twitter började kommentarerna och frågorna komma om jag har en blogg och att jag borde ha det. Jag funderade på det en tid och slog sedan till för att testa. Detta har ju varit en succé klart över förväntningarna. Jag har skoj när jag twittrar och bloggar och framförallt har jag äran att ha många läsare på bloggen och med dem mycket kommentarer osv.

Det är nu exakt två månader sedan jag startade bloggen och under denna korta tid har jag fått många läsare och jag vill tacka er för att ni följer min blogg och kommenterar mina inlägg. Jag har roligt och jag lär mig nytt av detta interagerande med er läsare.

Senaste tiden har jag fortfarande gått in då och då på Börssnack för att kolla läget men jag har inte skrivit mycket där. Jag kommer fortsatt att vara aktiv på Twitter och bloggen i huvudsak medan Börssnack får gå lite i ide.

Var sak har sin tid.

Följ mig på Twitter och dela gärna mina blogginlägg på Twitter, det hjälper mig och min blogg att nå ut till fler. https://twitter.com/therealpetrusko

3 kommentarer:

  1. Har du kikat nåt på SAS-preffen? Mvh // Henke

    SvaraRadera
  2. Tjena,
    Jag deltog i noteringen av SAS pref och var med upp till 540 kr och sålde med en förlust efter en tagen utdelning och kurs kring 475 kr.

    Är man riskbenägen tycker jag att SAS pref ser intressant ut. 400 kr ca handlas den kring nu. De har pengar i kassan och om de bara får ordning på verksamheten kommer de inte ha problem på sikt att betala utdelningen.

    Förvisso lockande men jag har ännu inte gått in i den igen.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
  3. Är DI Börssnack ett forum som kräver prenumeration på DI?

    Jag tycker en del av skribenterna där verkar kunniga, men det känns tveksamt om det är värt 400(?)kr i månaden för DI då tidningen i sig inte är något jag ser så stor nytta med.

    SvaraRadera

OMX Stockholm Banks

  De svenska storbankerna har gått bra det senaste året i spåren av ett normaliserat ränteläge. Hittills i år har de presterat en god totala...