måndag, oktober 10, 2016

Skanska investerar miljard i trestegsraket

Skanska investerar cirka 940 miljoner svenska kronor i ett projekt i Washington DC, USA. Skanska är ägare, projektutvecklare och byggledare.

Fastigheten kommer bli tolv våningar och innehålla 326 st exklusiva lägenheter samt butik och restauranger i bottenplan. Detta är en av tre byggnader i projektet som Skanska planerar att uppföra med totalt 54 000 kvadratmeter kontorsyta, 326 lägenheter, 2 800 kvadratmeter restauranger och detaljhandel samt en öppen innergård.

Byggstart är oktober 2016 och projektet väntas stå klart i det fjärde kvartalet 2018.

Jag äger Skanska och jag gillar det här projektet. När det står färdigt genererar det kassaflöde fram till den dagen de väljer att sälja. När de säljer realiserar de sannolikt en fin vinst. Att man börjar med den delen av projektet som innefattar lägenheter är nog ingen slump, det ger snabbast och mest pålitligt kassaflöde.
Läs mer om Skanska hos Avanza.

Annons:
The Single Best Investment creating wealth with dividend growth. Boken av Lowell Miller som av flera lyfts fram som en av de bästa om att spara i aktier och utdelningsaktier specifikt. Läs hur du hittar de bästa utdelningsaktierna och hur du bygger en pengamaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar