fredag, februari 23, 2018

#Aktiedrottning


Jag har lyssnat på boken #Aktiedrottning av Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius. Medan den som redan är duktig på aktier kanske inte tycker boken är fantastisk vill jag påstå att den är suverän för nybörjare och de som vill komma igång med ett börsspar.

I boken får man på ett pedagogiskt sätt bra info om bra att veta osv om att spara på börsen. Författarna berättar om sina erfarenheter goda som bra. De bjuder på en lång rad tips som är toppen för den som vill komma igång med ett börsspar. Extra guldstjärna får de för att de rekommenderar sajter och tidningar att läsa men också bloggar däribland min blogg =) Jättekul, tack för det.

Boken är en utmärkt gåva till unga och personer som kan tänkas stå inför tankar att komma igång med ett spar. Jag har lyssnat på den hos Storytel men jag såg den fint exponerad hos Akademibokhandeln när jag var där senast.

Jag ger #Aktiedrottning toppbetyg i kategorin för nybörjare på börsen.

10 kommentarer:

 1. Isabella? Driver du? Börjar bli pk skit av hela denna blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu tror jag nog Isabella fått väldigt många mer än dig att intressera sig för Investeringar och entreprenörskap än dig. Lyssna på henne innan du uttalar dig. /Jonas

   Radera
  2. Jag har lyssnat och är inte imponerad och jag uttalar mig bäst fan jag vill jag tycker allt är uppblåst runt henne

   Radera
  3. PK? I stil med att uppföra sig värdigt och inte förolämpa folk? Ja det hoppas jag verkligen!

   Avundsjuk på henne kanske? Bara att göra bättre själv då...du kan börja med språket!

   Tack för tipset petrusko, gillar blondinbellas blogg även om det blir lite mycket mode.

   /Andreas

   Radera
  4. Lyssnade lite på deras podd, pingis verkade kunnig men Isabella verkade ha noll koll.

   Vid ett tillfälle sa hon att hon inte visste vad en obligation var och vid ett annat att hon hade spiltan fonder men ingen aning om vilken (räntefond, investmentbolag osv)...

   Radera
  5. Det är givetvis så att pingis har skrivit boken och Isabellas namn sätts på boken för marknadsföring. Så behöver ju inte vara en dålig bok.

   Radera
 2. "Driver du?" "Skit" och "fan"? Och hur tycker du att ditt inlägg gav en meningsfull synpunkt till oss andra läsare? Väx upp eller använd åtminstone ett namn om du ska skriva taskiga och meningslösa inlägg/Anne

  SvaraRadera
 3. För min del vill jag påstå att det finns bra mycket bättre böcker för nybörjare.

  Vidare är det svårt att ta Isabella på allvar med tanke på hennes uppenbart köpta rek av Lexington. Som av kommentarerna att döma lurade många tjejer. Isabella gick nog inte lottlös dock.

  Mvh
  P

  SvaraRadera
 4. Den lägger jag på min läslista. Listan börjar dock bli lång pga att tiden aldrig finns för att läsa :(

  SvaraRadera
 5. Ni män som ser upp till kvinnor är inga riktiga män. Kvinnor ska städa o ta hand om barnen och användas till shaggy alllt annat blir bara kaos.

  SvaraRadera