OT. Fredagsblogg om ditten och datten


Här kommer ett Off Topic-inlägg vilket det där "OT" i rubriken är tänkt hinta om.

Idag planerade jag se på nya säsongen av Narcos på Netflix men jag hade ju fattat det där lite fel. Det var inte en ny säsong utan någon sorts spinoff, serien heter Narcos Mexico. Inte lika brådis att se den då tyckte jag och tittade på serien Deadwood istället som jag nyligen började titta på. Jag närmar mig slutet av den första säsongen och jag tycker den är riktigt bra. Det blev ju närapå obligatoriskt att ge serien ett försök när jag såg mediasajten Vice hajpa den här serien ovan skyarna. Den finns på HBO Nordic och rekommenderas varmt.

En helt annan grej jag gjort idag är att jag läst en bokrecension på en fräsig blogg. Det här kan ju tjäna som både en rek av bloggen och just den där bokrecensionen. Fru Efficient Badass bloggar om boken "Hejdå saker" som handlar om minimalism och livsglädje. De senaste veckorna har jag läst och sett en hel del om minimalism på nätet och finner det intressant. Utav det jag sett om minimalism så kretsar väldigt mycket kring livsglädje och det är ett väldigt intressant ämne. Det specifikt är vad som lockar mig att läsa och höra mer om minimalism. Länk till blogginlägget om boken och när ni läst det kan ni klicka er till toppen av hennes blogg och läsa de senaste inläggen. Kanske ni också tycker att bloggen är fräsig precis som jag gör.

Igår startade jag upp mitt World of Warcraft account igen och pyntade cirka 450 spänn för den senaste expansionpacken och 130 kronor för en månads speltid. Det tog bara 40 minuter spelande att inse att jag nog är färdig med spelet och gjorde rätt sist gång jag slutade spela. Ja ja, inspirerad av WoW Classic som skall släppas sommaren 2019 blev suget för stort men det är nog just Classic jag skall invänta innan jag ger mig på det igen. Nu har jag köpt en månad speltid och kommer väl testa lira lite till. Annars spelar jag en del Diablo III och det blir sannolikt det jag lirar när det väl blir av.

Nu har jag ätit en påse chips framför teven och för en småbarnsförälder börjar det bli läggdags. Än är jag inte redo att kasta in handduken helt för dagen varpå jag siktar på att slänga mig i sängen och spana på diverse Youtube-videos, det tycker jag är kul.

Droppa gärna en kommentar. Om minimalism, TV-serier eller whatever. Ha en bra helg.

11 kommentarer:

  1. Deadwood är en underbar serie. Älskar kinesen (var ett tag sen jag såg serien så kommer inte i håg namnet).

    Trevlig helg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Katniss,
      Mr Wu heter han och ja han är ju för härlig. "cocksucker" :)

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Deadwood sjukt bra serie. En serie HBO ångra att dom la ned. Så 3 sesonger och tyvärr inget värdigt avslut på en av dom bästa serierna någonsin. Härliga repliker och karaktärer i serien rakt igenom! Särskilt Ian McShane som briljerar. Även Timothy Olyphant som också gjort en ”modern” västern Justified också skön rakt igenom. Men HBO säger att det kommer en film som skall avsluta Deadwood! Och vad ryktet går är alla skådisar med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Tack för din kommentar. Ja jag läste det där om filmen, de är tydligen igång och filmar. Det blir ju ett riktigt nice avslut på serien. De svär en hel del i serien och Mr Wu med sitt "cocksucker" är ju för skön.

      Mvh petrusko

      Radera
  3. Sitter också som småbarnsförälder och inväntar WoW classic som jag är sjukt hypad för! Vad kommer du lira för karaktär?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Jag siktar nog på en shaman som jag vill minnas var väldigt bra och kul i classic. Har tom. för mig man kunde tanka till viss del med shaman. Du då, vad siktar du på?

      Mvh petrusko

      Radera
    2. Ja om jag inte minns fel så var shaman (off)tank var en grej "back then". Har väldigt svårt att bestämma mig för vad jag ska lira. Har i princip alltid haft präst som favorit men kanske kan vara roligt att prova något annat denna gången! /Martin

      Radera
    3. WoW är svårt att återgå till. Testade själv en trial för några månader sedan men blev sjukt besviken. Lirade som en galning när det släpptes, men det var längesedan. Sjukt längesedan..en googling säger att det släpptes 2004. Det är 2018 nu..

      fyfan :)

      Radera
    4. Tjena,
      Ja det har hängt med imponerande länge det där spelet. Jag gör ett nytt försök när de släpper Classic men en klar risk att jag känner likadant då.

      Mvh petrusko

      Radera
  4. Diablo 3 säger du, har du hört talas om eller kollat på Path Of Exile månne? Samma genre, men oändligt mycket mer detaljrikt och avancerat, nya expansioner var 3:e månad, och helt gratis!
    (Nåja, 10-20 dollar bör man investera om man ska spela långsiktigt, för större inventory, men helt gratis att testa iallafall).
    Tack för en oerhört trevlig blogg för övrigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Tack för din kommentar och ett bra speltips. Jag är ett gammalt Blizzardfan med begränsad tid för lir så jag håller mig till mitt Blizzard =)

      Mvh petrusko

      Radera

Emilshus rapport Q1 2024 - Höjd prognos

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Idag var det dags för fastighetsbolaget Emilshus att presentera sin rapport för det fö...