Lendify

Annons:

Jag har inlett ett samarbete med Lendify. De gillar mig och jag gillar dem och där ligger grunden i vårat samarbete. Jag har investerat via Lendify sedan början av 2018 och kommer skriva om mina erfarenheter kring detta. Det finns inget krav på mig att jag skall skriva det ena eller det andra. Ingen har inflytande över det jag skriver utan det är mina egna åsikter bra som dåligt.

Kortfattat är Lendify en tjänst som låter dig låna ut pengar till andra och kapa banken som mellanhand. Du får en högre ränta än ett riktigt bra bankkonto kan erbjuda och Lendify är med och styr upp så det är ordning och reda. 

Läs om mina erfarenheter av Lendify här på bloggen. Läs på hos Lendify hur det fungerar osv. När du läst på och är redo att investera kan du använda länken nedan för att få 500 kronor extra när du investerat 20.000 kronor. https://lendify.se/petrusko


Den här sidan har jag skapat för att informera om och vara transparent kring mitt samarbete med Lendify. Eftersom vi har detta samarbetet kommer jag noga märka ut mina inlägg som jag skriver om Lendify så det är tydligt för dig som läsare.

Annons.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Gäller fortfarande Lendifyerbjudandet via dig? Alltså SEK 500 extra vid första investering? Vad är koden i så fall? Får inte rabatt via länken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Yes, den fungerar och det är den länken som är ovan i detta inlägg. Om man gör som det står när man klickar på den så får man 500 kronor extra att investera när man investerat 10.000 kronor.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. När man investerat? Alltså efter man har köpt lån etc?

  SvaraRadera
 3. HEj, använde länken men inte fick jag några extra 500kr extra att investera. Överförde 10000 sek och öppnade ett autoinvestkonto som jag överförde de till. Fungerar inte länken? Eller hur ska jag göra för att få ta del av erbjudandet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Tack för din kommentar. I höstas ändrade LEndify så det är 20.000 kronor man måste investera för att få 500 kronor. Det är också så att det är när man investerat beloppet som man får bonusen. Inte direkt när man fört över pengarna utan när de väl är investerade i lån.
   Kolla med Lendify support om du fortfarande undrar, de kan kolla på just ditt konto så att allt är som det skall.

   Mvh petrusko

   Radera

Börsens goda avkastning

  Jag och andra pratar ibland om "börsens goda avkastning" men det är inte varje gång man stannar upp och pratar om vad det faktis...