tisdag, april 17, 2018

Två bra nyheter om Lendify

Idag har jag läst två artiklar rörande Lendify som jag tycker är positivt i investerarsynpunkt. Dels att de tar in 100 miljoner kronor från en svensk bank som skall investeras i lån hos Lendify. De har ju sedan tidigare fått in stora belopp institutionellt kapital men ytterligare en slant från en bank är ännu ett kvitto på att risken är rimlig i Lendify. Banken hade inte fört över en krona till Lendify om de inte bedömde risken rimlig. Länk till artikel om 100 miljoner från storbank.

Den andra grejen jag läste var att tre stora crowdfundingbolag gått samman och bildat "Crowdfunding alliance". En organisation som skall verka för seriositet och sunda affärer osv. Grundat av Tessin, Pepins och Lendify. Det här med crowdfunding är ju relativt nytt och det ger utrymme för nya oseriösa aktörer samt att regelskapare kommer med nya regler. I bägge fallen är det bra med en organisation som arbetar för att ta crowdfunding vidare, att arbeta seriöst med det.
Länk till artikel om Crowdfunding alliance.

Det här ser jag som investerare positivt på och stärker mitt beslut att börja investera hos Lendify. Jag är sponsrad av Lendify och innebörden av det är att jag med egna ord skriver om mina investeringar och erfarenheter kring Lendify. Det enda jag förbundit mig till är att skriva en gång per månad.

Vill du läsa mer om Lendify så har de bra info på sin sajt och sin egen blogg. Du kan också söka på min blogg i sökfunktionen till höger om du är här via en dator eller via google på en telefon.

Om du bestämmer dig för att investera hos Lendify kan du använda min länk nedan och få 500 kronor extra att investera. Man behöver investera minst 10.000 kronor för att få de där extra 500 kronorna. www.lendify.se/petrusko

Inlägget är sponsrat av Lendify som jag har ett samarbete med.

Info om mitt samarbete med Lendify.

1 kommentar:

  1. vissa bolag som lånat via tessin börjar ställa in betalningar
    https://www.avanza.se/placera/forum/trad.2095.3001534.html

    SvaraRadera