Johnson & Johnson återupptar diskussioner med Actelion

Tidigare i höst lade Johnson & Johnson ett bud på Schweiziska Actelion men det blev ingen deal utav det. Direkt efter blev bolaget uppvaktat av andra budgivare men nu har Actelion skickat ut pressmeddelande att de är i nya och exklusiva förhandlingar med Johnson & Johnson om ett samgående av någon typ.
Time will tell som man säger. Vi får låta tiden ha sin gång så får vi veta om det blir något denna vändan. Jag hoppas det blir affär, Det verkar vara ett bra bolag med god portfölj/pipeline.



Annons:
Bli grymt rik på aktier. 
Köp den mycket populära boken av Anders Haskel och läs hur just du kan lyckas med att spara ihop miljonbelopp på börsen. Lär dig hur man bygger en bra portfölj och hur man undviker dåliga bolag.

7 kommentarer:

  1. Hej! Hur stor % andel av din totala portfölj består j&j av?

    SvaraRadera
  2. Tjena Crille,
    Johnson & Johnson väger cirka 5 procent i min portfölj.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
  3. Det vore trevligt med ett uppdaterat diagram över innehavsfördelningen. Det har ju hänt en del sen sist. :)
    /Daniel

    SvaraRadera
  4. Hej Petrusko! Du som är insatt i preffar vad anser du om Quartiers Properties PREF? Är väl endel risk när den ligger runt 9% i direktavkastning visserligen. Den va bland annat med i ett reportagei somras tro det var i aktiespararna.

    Mvh Marcus

    SvaraRadera
  5. Tjena Daniel,
    Du har så rätt, jag har tänkt få upp ett sådant inlägg ett bra tag nu men inte fått tummen ur. Skall försöka fixa det innan årsskiftet. Jag förstår att det är av intresse, får förfrågan om det titt som tätt.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
  6. Hej Marcus.
    Jag minns att jag inte gillar den hmm nu ska vi se, det är den med lite lägenheter någonstans i utlandet va? Nej den är iskall. Skulle inte köpa den på +10 procent ens. Inga starka siffror och dålig insyn/svårt att greppa kåkar i någon stad någonstans i Spanien eller vad det nu är. Nej.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
  7. Gjorde ett inlägg om Johnson & Johnson.

    Vad tycker du om det och känner du att det saknas någonting?

    http://utdelningsspararn.blogspot.se/2016/12/johnson-johnson-decemberkop.html

    SvaraRadera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...