Lendify


Jag har inlett ett samarbete med Lendify. De gillar mig och jag gillar dem och där ligger grunden i vårat samarbete. Jag har börjat investera via Lendify och kommer skriva om mina erfarenheter kring detta. Det finns inget krav på mig att jag skall skriva det ena eller det andra. Ingen har inflytande över det jag skriver utan det är mina egna åsikter bra som dåligt.

Kortfattat är Lendify en tjänst som låter dig låna ut pengar till andra och kapa banken som mellanhand. Du får en högre ränta än ett riktigt bra bankkonto kan erbjuda och Lendify är med och styr upp så det är ordning och reda. Min första investering hos Lendify har jag valt en med lång löptid, stor riskspridning och en förväntad ränta på 6 procent efter avgifter.

Läs om mina erfarenheter av Lendify här på bloggen. Läs på hos Lendify hur det fungerar osv. När du läst på och är redo att investera kan du använda länken nedan för att få 500 kronor extra. www.lendify.se/petrusko
Du får 500 kronor extra och jag får 500 kronor.

Den här sidan har jag skapat för att informera om och vara transparent kring mitt samarbete med Lendify. Eftersom vi har detta samarbetet kommer jag noga märka ut mina inlägg som jag skriver om Lendify så det är tydligt för dig som läsare.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Gäller fortfarande Lendifyerbjudandet via dig? Alltså SEK 500 extra vid första investering? Vad är koden i så fall? Får inte rabatt via länken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Yes, den fungerar och det är den länken som är ovan i detta inlägg. Om man gör som det står när man klickar på den så får man 500 kronor extra att investera när man investerat 10.000 kronor.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. När man investerat? Alltså efter man har köpt lån etc?

  SvaraRadera