Latour rapport i veckan och jag köpte mer


Idag slog jag till på fler Latour på kursen 92,7 kronor vilket är i linje med senast redovisade substansvärde om 93 kronor. Torsdag 26/5 släpper Latour sin rapport för det första kvartalet 2018 och med den meddelas substansvärde vilket bör vara lite högre än 93 kronor då innehaven stigit sedan sist.

Utdelningen på 2,25 kronor har X-datum 11/5. Direktavkastningen är bara 2,4 procent i Latour men de är flitiga utdelningshöjare. (Vad betyder X-datum?)

Länk till Latour hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

5 kommentarer:

  1. Riktigt trevligt. Fortsätter med ner då jag fick hem årsrapporten som i mina ögon var stark och visade goda hopp om framtiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Gött där, jag siktar på att köpa ännu mer jag med =)

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Härligt! Jag får in lite utdelningar i dagarna och kommer troligtvis fylla på i Latour eller Diös. Dagshumöret får bestämma ;).

    Mvh / Frihetsmaskinen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena Frihetsmaskinen,
      Jag hör många prata om Diös, verkar poppis.

      Mvh petrusko

      Radera
    2. Jag tycker Diös är riktigt intressant och har ägt bolaget ett par år. de har höjt utdelningen drygt 80% de senaste två åren. Skrev ett kort inlägg idag där jag länkar till mina gamla inlägg och tankar.

      Radera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...