Skanska 183 kronor

För några veckor sedan lade jag in ordrar med lång giltighetstid i en sjunkande pristrappa på Skanska. Flera har gått till avslut varav en idag på 183 kronor. Kvar har jag ett par orders på 181 och 179 kronor. Om de går igenom och Skanska sedan håller sig därikring eller går ned ännu mer så kommer jag förmodligen fortsätta att köpa fast jag gör det via mitt vanliga månadsspar.

Som jag sagt tidigare är jag beredd på att det inte är säkert att det blir en bra affär på kort sikt men långsikt tror jag det definitivt. Nuvarande nivåer tycker jag är attraktivt för Skanska, ett pris jag gärna betalar för ett bra bolag.

Det har blivit flera inlägg nu om mina köpartag i Skanska, här är länk till startskottet.

5 kommentarer:

  1. Oj det var nästan exakt samtidigt, med nästan samma innehåll vi presenterade våra inlägg. Skillnaden är att du har Skanska och jag föredrar NCC. Läskig timing!
    / Bearfighter Investment

    SvaraRadera
  2. Förstår exakt hur du tänker. Skanska är ett bra bolag och köp på de nivåerna kommer sannolikt bli en bra affär i det långa loppet.

    SvaraRadera
  3. Hoppas du har rätt. Köper också nedåt och ligger lite back men tar det med ro...

    SvaraRadera
  4. Ligger Skanska kvar på den här nivån vid nästa löning så blir det absolut påfyllning för mig.

    SvaraRadera
  5. Både Ncc och Skanska är inne i skjunkande kurser.
    Vad tror ni, har den heta byggmarknaden på väg å vända.
    Jag tror det är en tillfällig ner dipp just nu.

    SvaraRadera

Jag har tagit hem en fin vinst i Corem pref

  I höstas tog jag in en stek Corem Property Group preferens när mycket pekade på ett förändrat ränteläge och därmed andra förutsättningar f...