Wallenstam q1 2017 med VD i video

Inlägget innehåller affiliatelänkar

26/4 presenterade Wallenstam sin rapport för det första kvartalet 2017 och det ser trevligt ut. Förvaltningsresultatet ökade 14 procent och substansvärdet ökade 23,5 procent på rullande helår. Wallenstam har 1900 lägenheter i produktion och fram till och med 2018 skall 7500 stycken lägenheter produktionstartas enligt affärsplanen. Man äger även 64 stycken vindkraftverk som ger grön el till fastigheterna. I dagsläget äger de cirka 200 stycken fastigheter.

Videon ovan är på knappt 6 minuter och det är VD Hans Wallenstam som pratar om rapporten, försäljningar i Helsingborg mm. Väl spenderade minutrar om man är intresserad av Wallenstam eller fastigheter/bolag.

Jag äger Wallenstam och tycker det är ett makalöst fint bolag. Tyvärr är det än så länge bara en obetydligt liten del av min portfölj men jag har ambition att vikta upp dem på sikt. Jag gick in i bolaget tidigare i år efter att hållit ögonen på dem länge. Länk till Wallenstam hos Avanza (affiliatelänk).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag har tagit hem en fin vinst i Corem pref

  I höstas tog jag in en stek Corem Property Group preferens när mycket pekade på ett förändrat ränteläge och därmed andra förutsättningar f...