måndag, mars 13, 2017

Max BBQ Sandwich vegan burgare. OT

Det här borde kunna få dig att dra lite på smilbanden, själv tycker jag att det är en väldigt rolig bild. Till vänster hur Max framställer burgaren i sitt reklammaterial. Till höger hur burgaren faktiskt såg ut när jag köpte den.

Nu är inte det här ett inlägg enkom för att dissa Max och burgarens genomsunkiga utseende. Jag markerade inlägget med OT i rubriken vilket indikerar Off Topic och det är ju för att jag oftast bloggar om aktier och finans.

Här bjuder jag på en rolig bild, reklamen är så vacker och inbjudande medan verkligheten ser ut som ett roadkill. Att likna med i zoobutiken, akvariefisken som simmar upp och ned och är halvdöd med svamp i ögat. Den firren vill man ju inte köpa, man köper den ju inte. Hmm vart är jag på väg med det nu då... Skit i det nu för här kommer den främsta poängen:

Max BBQ Sandwich vegan burgare är jättegod!
Jalapenosarna har sting i sig. Brödet är det superläckra Frisobrödet som bara är så saftigt och smakrikt, lätt det godaste burgarbrödet jag ätit. Det är någon sorts majonässås i och ihop med smaken av veggoburgaren är det en riktig fullträff. Jag tänker på någon sorts peperonikorv, baloney sandwich, jag vet inte riktigt men Mmm, mm gött är det.

Jag brukar köpa Friscoburgaren hos Max och den är min all time favvo där men den här veganburgaren lär jag köpa fler gånger.

Åså tillbaka till bilden igen, gahaha vilken FAIL! Den ser ju bedrövlig ut. Tur den är god så in i spisen!

5 kommentarer:

 1. Inte helt ovanligt när det gäller MAX. Inget fel på smaken kanske men tyvärr slarvar dom med med finishen och packar dom för hårt i pappret vilket är en besvikelse.
  Får mig direkt att tänka på en scen med Michael Douglas i Falling Down... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Kalle,
   Härlig film den där Falling Down. Jag blev inte riktigt lika lack som han dock =)

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Nu är det bara köpa take away, ruda hem till din Alienware och dra upp shamanen din till 110 ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah, det låter som en riktigt bra plan. =)

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Måste säga att ordet Friscoburkare inte låter så gott. Men skenet bedrar ibland. Ack så god den är!

  SvaraRadera