torsdag, december 01, 2016

Ingen succé för Arcus

Idag noterades Ratosägda Arcus på Oslobörsen och vid 11-tiden handlas aktien kring 43 norska kronor som också är teckningskursen i erbjudandet.
Stödhandel från market maker lär kickat in och som det ser ut just nu är den ingen vidare "teckna sälj" som är så superhett numera.

Läs mer: Mitt inlägg om fenomenet teckna sälj.

Kort om Arcus (Från Ratos hemsida):
"Arcus är en ledande leverantör av vin och sprit i Norden genom både egna varumärken och ledande agenturer. Till bolagets mest kända egna varumärken inom sprit hör bland annat Aalborg Akvavit, Lysholm Linie Aquavit, Braastad Cognac och Gammel Dansk. Inom vin har Arcus både egna varumärken samt agenturverksamhet genom bland annat Vingruppen"


Annons:
Allt om utdelningsaktier. Köp boken på svenska hos Adlibris
Hernhags nya bok, Bli rik på Aktieutdelning. En suverän bok på svenska om sunda aktieinvesteringar. Det mesta man behöver veta om att investera i utdelningsaktier.

3 kommentarer:

 1. Tillfälligt slut på fenomenet. Tecken på att festen börjar ta slut?

  SvaraRadera
 2. Tips på läsning (dock i ett helt annat ämne):

  https://www.thestreet.com/story/13908133/1/here-s-a-long-term-way-to-shield-reit-portfolios-from-a-rate-hike.html?utm_campaign=breakingnews&utm_source=twitter&utm_medium=social

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen inte teorin om "teckna sälj". Tycker man ska äga ett bolag för att stötta det i längden och inget annat. Man äger trots allt en del av ett företag och är man inte långsiktig tycker jag man ska hålla sig ifrån :)

  SvaraRadera