tisdag, november 01, 2016

Isabella Löwengrip pratar aktier och företagande


Om inte namnet klingar bekant kanske du känner henne som Blondinbella. Isabella som blev känd som bloggare är numera så mycket mer än just det. Hon är en entreprenör av rang och framförallt verkar hon aktivt för aktiespar och att kvinnor skall spara i aktier.

Ett långsiktigt aktiespar är överlägset bankräntan men tyvärr är det många som inte vet eller är rädda för aktier, framförallt kvinnor som till större del sparar på bankkonto.
Det är ett viktigt arbete Isabella gör när hon vurmar för aktiespar och varje enstaka person som flyttar ett långsiktigt spar från bankkonto är en vinst för individen och samhället.

Ta det för vad det är, är du redan expert är Isabella inte din främsta inspiratör kring aktier men för gemene man är hon bra och viktig.

Annons:
Bli grymt rik på aktier. 
Köp den mycket populära boken av Anders Haskel och läs hur just du kan lyckas med att spara ihop miljonbelopp på börsen. Lär dig hur man bygger en bra portfölj och hur man undviker dåliga bolag.

1 kommentar:

  1. Sant. Tycka vad man vill, men det är positivt att hon hjälper många som annars inte skulle ha lyssnat att få upp ögonen för detta och förändra sitt beteende.

    Mvh

    Egon

    SvaraRadera