Affärslunch

Idag har det varit låg aktivitet på bloggen sofar. Jag har varit på affärslunch. Kan inte skriva så mycket mer om det men det kändes bra och kanske mynnar ut i något spännande. Innan lunchen gick jag in på H&M och kollade status på Black Friday försäljningen och det var bra med kunder i butiken. Vid frågan kring kundtrycket svarade H&M-personal att efter kl 12 smäller det och blir tokmycket kunder. Låter gött i mina H&M-öron =)

Disclaimer: Jag äger H&M.

5 kommentarer:

  1. Affärslunch är min favoritlunch näst efter Börslunch. Jag hoppas att du i sinom tid kan dela med dig av vad som diskuterades under lunchen.

    //Humankapitalisten

    SvaraRadera
  2. Tycker att du är så otroligt aktiv i ditt bloggande så har du en 20% sämre frekvens lite då och då så är det inget som märks. Skrivet kanske 1/10 mot vad du gör :)

    SvaraRadera
  3. Hej Humankapitalisten,
    Haha, jag håller med dig =)

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
  4. Hej Kronantillmiljonen,
    Tack för det, jag försöker skriva några inlägg varje dag för att det är kul och för att jag tror många läsare uppskattar att det är ett hyggligt stadigt flöde med intressanta inlägg. Tack för din kommentar.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
  5. Jo men visst uppskattar man ett stadigt flöde med inlägg. För mig blir det inte så mycket tid över när man jobbar 8 timmar och sedan ska rasta sambom lite också :) Men några inlägg har det blivit i alla fall.

    SvaraRadera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...