måndag, oktober 10, 2016

Fingerprint växlar upp

Idag meddelar bolaget att Johan Carlström lämnar bolaget. Detta tar Fingerprint till en ny dager. Även om Carlström varit viktig för bolaget har han på senare tid sannolikt hållit dem åter.
Carlström som är åtalad för skumraskaffärer samt kontinuerligt visat bristande respekt för bolagets egna regler kring kommunikation på tex twitter.

Nu är i vart fall inte Carlström den som hindrar Fingerprint från att teckna avtal med stora seriösa bolag som tex Assa Abloy, Visa, Samsung.

Detta lyfter också nye VDns anseende. Det är sunt förnuft att komma fram till slutsatsen att ingen seriös VD vill ha en "lös kanon" i toppskiktet av bolaget, en person som gång efter annan går emot regler och VDns önskan.

Av det jag läst står det klart att Carlström varit oerhört viktig för bolaget och står sannolikt ensam ansvarig för dess existens idag. Fingerprints ägare är skyldig honom ett stort tack för det när de nu blickar mot nya möjligheter för bolaget.


2 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivet, jag håller med om allt. Carlström har varit viktig för företaget men nu är det nog rätt att gå skilda vägar.

    SvaraRadera
  2. Hej Aktiepappa,
    Tack för din kommentar. Ja, det är nog en bra tid för dem att gå skilda vägar.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera