Happy 4th of july, gratis courtage


Idag är det USAs nationaldag och börsen håller stängt over there men imorgon är den igång igen och då firar vi. Avanza har nämligen gått ut med att det är gratis courtage på USA-handel imorgon (5/7). Jag fick ett mail om det, såg inget på sajten när jag kollade nu men det lär komma upp.

Likt föregående år har jag knapert med pengar i min Kapitalförsäkring att utnyttja detta erbjudande. Får se om jag löser så jag kan köpa något litet.

Vad köper ni när Avanza bjuder på courtaget?

Image courtesy of galzpaka at FreeDigitalPhotos.net

7 kommentarer:

  1. Jnj, Realty income, Digital realty trust, public storage. Hade jag velat köpa, men för dyyyyrt :(

    SvaraRadera
  2. Varför firar "vi" ->du 4 Juli..?

    SvaraRadera
  3. vad funtar du på att köpa för något?

    SvaraRadera
  4. De flesta jag är sugen på känns ganska dyra nu. Men blir eventuellt att lägga till Coca-Cola Co som ny aktie i portföljen. Två andra jag i framtiden vill äga är främst McDonald's & Blizzard. Äger redan HCP Inc, Starbucks & Walt Disney.
    Vill inte ha allt för många amerikanska aktier då jag vill kunna fylla på dem och mina svenska med jämna mellanrum, hur ofta skulle du rekomendera mig att fylla på mina amerikanska aktier då jag har 10.000kr att handla för varje månad? =)

    SvaraRadera
  5. Funderar på ett litet köp i Geo group, Johnson & Johnson, Dynagas LNG och/eller InfraREIT.

    SvaraRadera
  6. Borde väl köpa Buffets fond ? El vad säger du

    SvaraRadera
  7. Hej Anders,
    MEd Avanza Mini pyntar man 0,25% i courtage varpå kring 4000 kronor per affär är lägsta gränsen för Amerikanska aktier med minicourtage 1 dollar.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera

Nya aktiva ETFer ifrån iShares - Med inspiration ifrån JEPI

  Igår listade Blackrock/iShares två stycken nya börshandlade fonder på XETRA i Tyskland. Det ser ut som att de skapats med inspiration ifrå...