Realty Income guidance 2016

I veckan kom Realty Income med sin rapport och den var jättestark med 9,4% tillväxt av AFFO mot föregående år.

Samtidigt lämnade Realty Income en guidance om $2.85 - $2.90 AFFO för 2016 vilket motsvarar en tillväxt om 4,4-6,2%.

Baserat på detta kan man förvänta sig att även utdelningen stiger 4,4-6,2% nästa år och det gillar vi ju.

3 kommentarer:

  1. Jag inhandlade 20 HCP när den dippade nu i veckan och kommer O ner lite till kommer jag garanterat starta en liten position i den också :D fantastiskt bolag!

    SvaraRadera
  2. Halloj P!
    De senaste handelsdagarna har ju Realty Income, HCP och liknande tappat kraftigt. Det har med en stundande räntehöjning i USA att göra antar jag. Men är det som du ser det möjligheten för investerare att hitta bättre alternativa ränteplaceringar än tidigare som gör att de tappar? Eller har det även att göra med hur räntan direkt påverkar Realty & Co?

    Om det inte är rädsla för att räntorna skulle påverka bolagens verksamhet kraftigt, utan mer att investerare söker riskfria ränteplaceringar, så kan jag tycka att det borde finnas en liten krockkudde inbyggd i dessa aktier. Om de blir mindre attraktiva av högre räntor, så borde de bli mer attraktiva av att direktavkastningen ökar när kursen faller.

    Gungor och karuseller, liksom. Eller är jag ute och seglar :)

    SvaraRadera
  3. Tjena, läs mitt inlägg från häromdagen "Därför faller REITs nu"

    Mvh petrusko

    SvaraRadera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...